+40 741 246 502
anca.tulbure@anuk.ro

Balon cu aer cald

Event planning

O surpriză cu totul inedită pentru invitați sau un cadou pentru memorabil pentru nași !

Cu ce venim nou în acest sens? Cu un Balon cu aer cald!

Cum vă poate duce un Balon cu aer cald “deasupra tuturor” ? Dacă vrei să-ți “răsfeți” invitații cu ceva inedit, ai putea  să le oferi un Premiu: Zbor cu Balonul cu aer cald! Balonul cu aer cald nu te va dezamăgi!  Fie ca este iarnă sau vară !

Haideți să ne aducem aminte din copilăria noastră, oare nu am avut măcar un gând,cel putin o dată, acela de a zbura printre nori și a-i atinge cu mâinile libere?

Există două variante de operare ale Balonului cu aer cald :

 1. Balonul ancorat în 3 puncte fixe, cu ridicare tip “ lift” la o înălțime de maxim 30m.
  Aceasta variantă este recomandată atunci când aveți un eveniment în care impactul să fie asupra unui public prezent la eveniment. În această variantă pot experimenta senzația de a fi într-un balon cu aer cald  între 30-45 persoane/ oră, care vor fi ridicați la o înălțime de 5-30m, la un interval de 7-9 min.
  Raza terenului de operare trebuie să aibă R=min 30 m ( fără obstacole la sol sau în aer)
 2. Zbor cu balonul la liber. Capacitatea nacelei este de 5 pers(cu o greutate medie de 80kg) + pilot . În acest caz pot zbura 5 persoane, aprox. 1 oră, la înălțimi de aprox 1000-2000 de metri, funcție de condițiile meteo, turnul de control Sibiu…etc.

Indiferent de tipul de operare, pe anvelopa Balonului ( partea gonflabilă) se pot monta bannere cu mesaj, fiecare putând avea o suprafață între 1mp si 180mp.

Pachetele noastre  pentru promovare sunt:

 1. Banner expus pe Balon în timpul zborului liber /oră. Prețul de expunere este de 100 euro / ora de zbor.
 2. Balon ancorat ( fără banner expus).  În această variantă putem fi cu siguranță un punct de atracție al evenimentului dumneavoastră, invitatii bucurandu-se de senzația de a zbura cu Balonul!
  Costul este de 600 euro / ridicări de  pasageri 30-45 pers / oră de operare/ înălțime 5-30m, funcție si de condițiile impuse de dumneavoastră. Pentru mai multe ore de operare prețul este negociabil! Putem sta la dispozitia dumneavoastră mai multe ore consecutive, dacă ne permite vremea! Dacă se doreste și expunere de banner, costul ar fi de 100 euro ( extra)/banner  DOAR pentru prima oră de operare, pentru urmatoarele ore(dacă este cazul) expunerea se face în mod gratuit, achitându-se doar ora de operare!
 3. Zbor liber cu pasageri la care doriți să le oferiți cadou un zbor cu balonul.

 4. Costul este de 120 euro / persoană dacă sunt 5 pasageri sau 600 euro indiferent că sunt 5 pasageri sau mai puțini. Zborul durează aprox 1 oră.
  Și la această variantă este disponibilă expunerea de banner, costul fiind de 100 euro în plus față de costul operării zborului. În oricare din variante, fabricarea banner-ului cade în sarcina beneficiarului. Condițiile generale și cele de plată se stabilesc ulterior acceptării ofertei!

“Odată ce ai dat de gustul zborului, tu pentru totdeauna vei merge pe pamânt cu ochii ațintiți spre cer, pentru că ai fost acolo, și acolo vei râvni tot timpul să te întorci.” L. DaVinci