+40 741 246 502
anca.tulbure@anuk.ro

DJ, sonorizare, lumini, fum greu

Event planning

DJ- Sonorizări

Vă oferim sonorizări profesionale pentru orice tip de eveniment indiferent de natura acestuia. Cu o experiență de peste 17 ani în domeniu, ai siguranța că noi suntem alegerea potrivită.

Indiferent de eveniment, garanția unei petreceri reușite este muzica ce dă tonul distracției și face ca atmosfera să fie de neuitat! Nu încercăm decât să ajungem la nivelul așteptărilor voastre!

Jocuri de lumini profesionale

Luminile sunt accesoriul care nu trebuie să lipsească sub nici o formă de la nici un eveniment care se vrea a fi reușit.

Punem la dispozitia dumneavoastra lumini profesionale controlate prin dmx și programate pentru fiecare locație și eveniment în parte. Dispunem de o mare varietate de lumini inteligente gen Moving Head, Spot, Beam și Wash.

Lumini arhitecturale wireless

Dacă vrei să dai o nota de culoare și strălucire locației în care ai ales să faci evenimentul tău , atunci luminile ambientale sunt 100% alegerea ideală.

Oferim iluminat architectural wirless în care folosim led-uri puternice de ultima generație.

Fum greu

Dacă vrei ca dansul de deschidere să fie unul memorabil și să ai o imagine de poveste atunci când îți privești fotografiile de la nunta ta, atunci acesta este servicul de care ai nevoie.

Alte efecte

Vă oferim artificii pentru interior cu flacără rece cât și spectacole pirotehnice în aer liber.