+40 741 246 502
anca.tulbure@anuk.ro

Entertainment copii

Event planning

O echipă de actori profesioniști din Sibiu, pasionați de munca lorși preocupați de ceea ce înseamnă dezvoltarea armonioasă a unui copil pot fi prezenți în evenimentul vostru. Spectacolele de teatru, poveștile interactive și numerele de magie pe care aceștia le organizează stimulează imaginația copiilor, le dezvoltă creativitatea, îi ajută în interacțiunea cu cei din jur și le completează educația.

Jocuri interactive

Întregul campionat are un număr de 6 probe uriase (XXL), la sfârșitul cărora câștigătorii primesc o diplomă de campion.

Copilul va primi un buletin de participare  și va parcurge toate probele. Rolul acestui campionat este de a stimula  copilul să comunice mai bine în echipă, să-și dezvolte concentrarea, rapiditatea, perspicacitatea, atenția, curajul și nu în ultimul rând încrederea în el însuși.

Mascote

Formând cupluri haiose și foarte îndrăgite de toată lumea, mascotele,vor fi cele mai iubite personaje. Prietenii lui Fifi (Iepurașul Pony, Ursulețul Bubu, Pisicuța Bijou, Cățelușul Motoraș) vor fi la dispoziția oamenilor pentru fotografii și socializare.

Elsa si Olaf pot fi și ei prezenți la petrecerea ta!

Mikey și Minnie fac senzație!

Baloane modelate

O artă care presupune multă creativitate, imaginație și nu în ultimul rând multă îndemânare, modelarea baloanelor presupune utilizarea unor baloane de diferite forme și dimensiuni pentru a le transforma în persoanje cu adevărat interesante, în spatele fiecăruia aflându-se o poveste.

Spectacol de magie

Nimic nu stârnește mai mult curiozitatea unui copil decât ceea ce nu poate înțelege pe moment. Momentele ad-hoc de magie, le va aduce bucuria și exuberanța tuturor copiilor.

Personaje/Clowni

Bulinuța, Mimo, Bulinel și Micuța FiFi, Clownul Mia vor fi personaje foarte îndrăgite de toata lumea, le vor îndulci ziua și îi vor anima într-un mod inedit prin creativitate și ingeniozotate.

Picioroange

Un personaj care cere multă îndemânare și care atrage copiii în lumea uriașilor, o lume cu mult mister în care zâmbetele sunt accesoriul nelipsit de pe chipurile copiilor. Uriasul nostru va aduce zâmbete pe fețele copiilor.

Spectacol baloane uriase de sapun

Baloanele uriașe atrag copii într-o lume colorată în care aceștia se bucură de lucrurile mici care devin mari în ochii lor, oferind mii de zâmbete și creând împreună momente unice.

Facepainting

Este    o          activitate        deosebit         de distractivă și de atractivă pentru copii, dȃndu-le posibilitatea să intre ȋn pielea personajului preferat, fie că e vorba de Spider-Man, fie că e un fluturaș delicat, o pisică, un tigrișor sau un pirat.

Statuia Levitatoare

Toți ne-am dorit măcar o dată să oprească timpul. Pentru statuile în levitație acest lucru este posibil. Deși au un caracter uman bine definit, personajele te fac să analizezi minuțios tot ansamblu pentru a elucida