+40 741 246 502
anca.tulbure@anuk.ro

Fotografie

Event planning

Lucram cu zeci de fotografi si videografi din tot judetul, oferind o gama diversificata de servicii in functie de bugetul si tematica aleasa de client! Fiecare are propriul stil, dar si anumite echipamente de care dispune, precum drone sau camere de actiune. Noi va vom ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru a fi multumiti de amintirile pe care le veti primi la finalul evenimentului!

Iata ce spune unul dintre colaboratorii nostri:

“Profesia mea este fotografia. 

Pentru mine, fotografia este o prelungire a minții, a trupului meu și un mijloc de exprimare a ceea ce simt și văd într-un anumit moment.

Dacă aș rămâne singurul om de pe Pământ, probabil că aparatul foto nu mi-ar mai trebui, așa că, realizez fotografii pentru oameni.

Vreau să cred că fotografiile realizate de mine exprimă ceva, povestesc, transmit și declanșează stări, emoții și nu sunt doar niște redări monotone ale unui subiect sau obiect.

Dorinta mea este să transmită un mesaj care să poată fi perceput de către oricine.

Eu, ca om dar și ca fotograf, sunt meticulos, exigent, atent, empatizez puternic cu tot ceea ce mă inconjoară și în același timp cred că fără ajutorul forței Divine nu aș putea să mă exprim fotografic și nu numai.

Vă invit, dacă doriți, să faceți cunoștință cu imaginile realizate de mine.

Vă mulțumesc ! “