+40 741 246 502
anca.tulbure@anuk.ro

Locatii de top

Event planning

Avem o colaborare de succes cu toate salile de evenimente din oras, astfel incat putem organiza impreuna cu dumneavoastra un eveniment de succes oriunde va doriti.

De asemenea, avem un parteneriat strans cu Odissea Events Hall din Sibiu. Iata ce ne transmit acestia:

De ce noi?

Suntem diferiți! Prin calitatea locației și a serviciilor oferite pentru evenimente de zi sau de noapte. Prin oferta completă a serviciilor necesare unui eveniment, Odissea Events Hall este locul în care visul se transformă în realitate.

Locația perfectă pentru evenimentul dumneavoastră

ODISSEA EVENTS HALL este o locație premium, proiectată și realizată pentru a răspunde celor mai exigente cerințe privind desfășurarea evenimentelor private, corporate sau comunitare.
Construcția a fost finalizată în decembrie 2017, sala de evenimente având 570 mp, ring de dans modular 60-110 mp, la care se adaugă o bucătărie complet echipată, cu o suprafață de 220 mp, spații conexe și de servire la cele mai înalte standarde.
Asigurăm huse, fețe de masă și garderobă.

Evenimente private, corporate sau comunitare

Finisajele rafinate, open space-ul (nu există stâlpi interiori) care oferă vizibilitate completă din orice punct al sălii, precum și sistemul de lumini și sunet conferă o ambianță deosebită. Culorile calde permit personalizarea sălii în funcție de preferințele dumneavoastră cu lumini ambientale în diferite culori ce crează un climat încântător.

Odissea Events Hall are o capacitate de 330 persoane fiind flexibilă în organizarea de evenimente începand de la 200 persoane.
Dispunem de parcare proprie, wireless performant gratuit, băi moderne, cu toaletă specială pentru persoane cu dizabilități.
Pe perioada sezonului cald dispunem de spatiu de joacă exterior pentru copii.
Opțional se pot amenaja spații de joacă indoor pentru copii.