+40 741 246 502
anca.tulbure@anuk.ro

Praline si alte bunataturi

Event planning

” Ideea de la care am pornit, si putem spune ca a ramas pana in ziua de astazi, a fost aceea de a oferi tot ce este mai bun, atat in ce priveste gustul desavarsit, aspectul atragator, cat si intr-o servire ireprosabila. Pe scurt, sa oferim oamenilor nu numai CALITATEA unui lucru bine facut, dar si o experienta culinara de neuitat!

Fiecare eveniment este unic si incercam sa aratam asta si prin bufetele noastre. Bineinteles, sunt tot fructe si ciocolata, poate va intrebati ce putem face diferit la ele…se poate!

Aranjarea intr-un anume fel, sau stil (tematica nuntii), modelele sculpturilor poate fi ceva reprezentativ pentru miri; si pana la detalii mici care credem noi ca fac diferenta, cum ar fi capsunii imbracati in miri de ciocolata, fluturasi de ciocolata etc. Toate acestea contribuie la un bufet adevarat, un bufet in care fructele si ciocolata sunt vedete in nenumarate feluri.

Deserturile delicioase pregatite de noi, cei care stim sa punem in valoare gustul fructelor combinate cu cea mai fina si aromata ciocolata belgiana, inveselesc si indulcesc cele mai fericite evenimente din viata clientilor nostri.

Si ce poate fi mai frumos pentru noi decat sa vedem chipurile voastre radiind de placerea gustului 

Satisfactia voastra si multumirile pe care le primim de fiecare data ne sunt de ajuns si ne indeamna sa mergem inainte si sa fim din in ce mai buni!”