+40 741 246 502
anca.tulbure@anuk.ro

Tinute pentru ea

Event planning

Lucram cu diversi artisti creatori de rochii unicate, iar in continuare va vom prezenta doar doua din casele de moda cu care colaboram:

Casa de moda 1

Omul din spatele Atelierului a absolvit “Universitatea de Arte – București” cu specializarea design vestimentar. Un an mai târziu , a creat prima rochie de mireasă, pentru prietena ei din copilărie. De atunci, câteva sute de mirese i-au purtat creațiile. Pe toate le-a cunoscut personal , pe toate le-a considerat prietene pentru a le putea intui mai bine dorințele în ceea ce privește rochia mult visată. După 15 ani , procedează exact la fel. Le ascultă și le consiliază cu aceeași răbdare și pasiune.


“Colecția “Rochia ta … povestea ta …” a fost special creată pentru tinerele care vor să iasă din tipare și care doresc ca rochia lor să fie o poveste și nu un număr de catalog. Toate piesele sunt creații unicat , bogate în detalii delicate, realizate manual cu pasiune și drag de frumos. Dacă o veți alege pe una dintre ele, noi ne vom ocupa cu mare grijă  de eventualele ajustări , valoarea manoperei pentru acestea fiind suportată de către atelier. De asemenea veți primi cadou de la noi voalul și crinolina , dacă este necesară. Prețurile sunt în așa fel stabilite încât, cu un buget între 4000 și 5000 lei, poți străluci în ziua nunții într-o creație unicat.

Miresele care doresc ca rochia să fie special creată pentru ele au  posibilitatea să o schițăm împreună, să alegem împreună materialele și să stabilim  împreună chiar și cele mai mici detalii.


Vizitându-ne veți  descoperi și o colecție impresionantă de rochii de ocazie , rochii elegante , minunat executate, din țesături de cea mai bună calitate , toate creații unicat, menite să  scoată în evidență silueta feminină. Și pentru că orice femeie trebuie să aibă în garderobă cel puțin o ținută de  excepție, prețurile sunt accesibile.
Vă  aștept  așadar la atelier să ne cunoaștem , să pot să vă împărtășesc din experiența și pasiunea mea.”

Casa de moda 2

“Bucură-te de energia vitală.  Toate lucrurile frumoase izvorăsc din pasiune.  Din pasiune pentru modă și frumos a fost creată aceasta firmă. Fiecare model este gândit pentru a sublinia eleganța si delicatețea femeii.

Modele unicate, așa cum este fiecare femeie: unică și specială. Mai ales într-o zi așa de specială cum este nunta, fiecare dorește să își pună în evidență cea mai frumoasă și feminină parte a ei. În această zi orice femeie poate fi prințesă, sirenă sau divă. Orice model ați alege, noi îl putem adapta pe personalitatea și forma unica a fiecărui corp și îl putem îmbunătăți cu mici detalii, care fac diferența.  Materialele sunt de cea mai bună calitate, importate din Dubai și Italia. De la mătăsuri fine, la dantele, broderii și tafta regală, toate le puteți găsi în magazinul nostru din Sibiu. Manopera este impecabilă, putem asigura confecționarea la cele mai înalte standarde a oricărui model. Fiecare rochie este croită și lucrată manual, după dimensiunile fiecărei femei în parte. În franceză, ceea se se intâmplă în atelierul nostru de modă se numește hautecouture și doar marile case de modă își permit păstrarea unor standarde atât de înalte. Vă invităm să străluciți alături de noi în momentele speciale din viața dumneavoastră și să savurați din plin energia vitală!”